Categories Garhwali Songs Lyrics

Roop Ku Mantar Garhwali Song Lyrics | Priyanka Meher

Roop Ku Mantar Garhwali Song Lyrics:- “Roop Ku Mantarगढ़वाली गाना है, इसे प्रियंका मैहर और विवेक नौटियाल ने गाया है। प्रियंका मैहर उत्तराखंड की young generation की एक famous singer है। आज कल प्रियंका मैहर और विवेक नौटियाल की ये जोड़ी लोगों द्वारा काफी पसंद किया जा रहा है।

SongRoop Ku Mantar
SingerPriyanka Meher & Vivek Nautiyal
LyricsVivek Nautiyal
LabelPriyanka Meher Youtube Channel

Roop Ku Mantar Garhwali Song Lyrics

Roop Ku Mantar Garhwali Song Lyrics in Hindi

रूप कु मंत्र मार गे छोरी
तिन में पर पेली रे बाँद
तिन में पर पेली
आंख्युं आंख्युं मा बोल्या बणाई
तिन में सणी पेली रे बाँद
तिन में सणी पेली

रूप कु मंत्र मार गे छोरी
तिन में पर पेली रे बाँद
तिन में पर पेली
आए ! हाय
आंख्युं आंख्युं मा बोल्या बणाई
तिन में सणी पेली रे बाँद
तिन में सणी पेली

रूप कु जादू में त सीदू सादू
रूप कु जादू में त सीदू सादू
डबाली बणाई त्वेन रे बाँद
बोल्या बणाई पेली

रूप कु मंत्र मार गे छोरी
तिन में पर पेली रे बाँद
तिन में पर पेली

बोल्या बण्यू तेर छुँयुं मा
तेर चुल बुल्या गिच्ची न
माया मा त्वेन में सणी फसाई
फसीगे तेरी ई छुई मा

बोल्या बण्यू तेर छुँयुं मा
तेर चुल बुल्या गिच्ची न
माया मा त्वेन में सणी फसाई
फसीगे तेरी ई छुई मा

मीठू माया कु पाख चखाई
तिन में सणी पेली छोरा
तिन में सणी पेली

आंख्युं आंख्युं मा बोल्या बणाई
तिन में सणी पेली छोरा
तिन में सणी पेली

लंभी धौंपेली कारली हिटाई
गोरी मुखुड़ी मा कालू तिल

लंभी धौंपेली कारली हिटाई
गोरी मुखुड़ी मा कालू तिल
तेरो सरूढ़योणा मेते मनयोणा
चोरी केरयाली तिल मेरु दिल
और खानदन गिच्चाल हे छोरी
तू खांदी आंख्युं न रे बाँद
तू खांदी आंख्युं न

Roop Ku Mantar Garhwali Song Lyrics in English

Roop Ku Mantra Maar Ge Chhori
Tin Mein Par Peli Re Band
Tin Mein Par Peli Re Band
Aankhyun Aankhyun Ma Bolya Banai
Tin Mein Sani Peli Re Band
Tin Mein Sani Peli

Roop Ku Mantra Maar Ge Chhori
Tin Mein Par Peli Re Band
Tin Mein Par Peli Re Band
Aaye ! Haye
Aankhyun Aankhyun Ma Bolya Banai
Tin Mein Sani Peli Re Band
Tin Mein Sani Peli

Roop Ku Jaadu Mein T Seedu Saadu
Roop Ku Jaadu Mein T Seedu Saadu
Dabali Banai Twen Re Band
Bolya Banai Peli

Roop Ku Mantra Maar Ge Chhori
Tin Mein Par Peli Re Band
Tin Mein Par

Bolya Banyu Teri Chhuyun Ma
Teri Chul Bulya Gichchi N
Maya Ma Twen Mein Sani Fasai
Fasige Teri Ee Chhui Ma

Mithu Maya Ku Paakh Chakhai
Tin Mein Sani Peli Chhora
Tin Mein Sani Pel

Aankhun Aankhyun Ma Bolya Banai
Tin Mein Sani Peli Chhora
Tin Mein Sani Pel

Lambhi Dhaunpeli Karali Hitai
Gori Mukhudi Ma Kaalu Tin
Tero Sarudhyona Mete Manyona
Chori Keryali Til Meru Dil
Aur Khandan Gichchal He Chhori
Tu Khandi Aankhyun N Re Band
Tu Khandi Aankhyun N

Roop Ku Mantar Garhwali Song Lyrics

Also read…

swami pardesh garhwali song lyrics

More From Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *