Dhana Garhwali Song Lyrics

Dhana Garhwali Song Lyrics

Dhana Garhwali Song Lyrics -“धना” यह एक नवीनतम गढ़वाली गाना है। जिसे प्रियंका मैहर और रोंग्पाज़ ने गाय है। धना गाने में संगीत UK Rapi Boy ने दिया है। गाने के बोल विजय रॉय के हैं। यह गाना उत्तराखंड की खूबसूरत वादियों में फिल्माया गया है। गाने के धुन बहुत ही कैची है। गाने में रैप रोंग्पाज़ ने किया है।

SongDhana (Garhwali Song)
SingerPriyanka Meher & Rongpaz
LyricsVijay Roy
Music UK Rapi Boy
Dhana Garhwali Song Lyrics

Dhana Garhwali Song Lyrics in Hindi

धना धना धना धना धना रे
धना धना धना धना धना रे
धना धना धना धना धना रे
धना धना धना धना धना रे

धना मेरु नाम छू मैं पहाड़ों की बॉंद
जादू देखी मेरी माया का सबे परेशान
धना मेरु नाम छू मैं पहाड़ों की बॉंद
जादू देखी मेरी माया का सबे परेशान

***म्यूजिक***

काशे की थाली म बल चाँदी कु सिक्का
मैं तेरी रानी तू मेरु हुकुम कु इक्का
हाँ ! बल हुकुम कु इक्का

ना हीरू ना धीरू ना नैनीताल की नीरू
अरे ! भली छू मैं और मेरी घघरी कु घेरु
ना हीरू ना धेरू ना नैनीताल की नीरू
अरे ! भली छू मैं और मेरी घघरी कु घेरु

! धनामेरु नाम
धना मेरु नाम

धना मेरु नाम छु मैं पहाड़ों की बॉंद
जादू देखी मेरी माया का सबे परेशान
धना मेरु नाम छु मैं पहाड़ों की बॉंद
जादू देखी मेरी माया का सबे परेशान

( रैप )

( परेशान व्हे त जान तू
पहाड़ा की बॉंद
तेरी नौ पटे की घघरी
करी देलु कुई काण्ड
अरे ज्यादा नी उड़
यो शहर का नोना व्हे जाल द्वी दिन म फुर

सज की रे क्रीम पॉडर लिपस्टिक तू बचिकि रे
परेशान क्यूं हैरान मेरु बुल्युं झट मान
सीधा बियो ते व्हे जा राजी
ना तू दे तू फालतू ज्ञान

धाना छ तेरु यो नाम
मेरु यो गीत बणाना कु काम
तेरा पिछने पड़्यूं मी
जन पड़्यूं गधेरा कु मसाण )

***म्यूजिक***

नौ पटे की नौ घाघरी
नौ पटे की नौ घाघरी
नौ पटे की नौ घाघरी नौ बारी पेरू मी
पेरी बेर फैशन करू इथके उथके फिरो मी
नौ पटे की नौ घाघरी नौ बारी पेरू मी
पेरी बेर फैशन करू इथके उथके फिरो मी

! धनामेरु नाम
धना मेरु नाम

धना मेरु नाम छु मैं पहाड़ों की बॉंद
जादू देखी मेरी माया का सबे परेशान
धना मेरु नाम छु मैं पहाड़ों की बॉंद
जादू देखी मेरी माया का सबे परेशान

Dhana Garhwali Song Lyrics in English

Dhana Dhana Dhana Dhana Dhana Re
Dhana Dhana Dhana Dhana Dhana Re
Dhana Dhana Dhana Dhana Dhana Re
Dhana Dhana Dhana Dhana Dhana Re

Dhana Meru Naam Chhu Main Pahadon Ki Baand
Jadu Dekhi Meri Maya Ka Sabe Pareshan
Dhana Meru Naam Chhu Main Pahadon Ki Baand
Jadu Dekhi Meri Maya Ka Sabe Pareshan

***Music***

Kashe Ki Thali Ma Bal Chandi Ku Sikka
Main Teri Rani Tu Meru Hukum Ku Ikka
Haan ! Bal Hukum Ku Ikka

Na Heeru Na Dheeru Na Nainitala Ki Neeru
Are ! Bhali Chhu Main Aur Meri Ghagari Ku Ghero
Na Heeru Na Dheeru Na Nainitala Ki Neeru
Are ! Bhali Chhu Main Aur Meri Ghagari Ku Ghero

O ! Dhana Meru Naam
Dhana Meru Naam

Dhana Meru Naam Chhu Main Pahadon Ki Baand
Jadu Dekhi Meri Maya Ka Sabe Pareshan
Dhana Meru Naam Chhu Main Pahadon Ki Baand
Jadu Dekhi Meri Maya Ka Sabe Pareshan

( Rap )

Pareshan Whe T Jaan Tu
Pahada Ki Baand
Teri Nau Pate Ki Ghagari
Kari Delu Kwi Kaand
Are Jyada Ni Udd
Yo Shehar Ka Nona Whe Jala Dwi Din Me Furr

Saj Ki Re Cream Poder Lipstick Bachiki Re
Pareshan Kyun Hairan Meru Bulyun Jhat Maan
Seedha Biyo Te Whe Ja Raji
Na Tu De Tu Faltu Gyaan

Dhana Chh Teru Yo Naam
Meru Yo Geet Banana Ku Kaam
Tera Pichhne Padyun Mi
Jan Padyun Gadhera Ku Mashaan

***Music***

No Pate Ki No Ghagari
No Pate Ki No Ghagari
No Pate Ki No Ghagari No Bari Peru Mi
Peri Ber Fashion Karu Ethake Uthake Firo Mi
No Pate Ki No Ghagari NoBari Peru Mi
Peri Ber Fashion Karu Ethake Uthake Firo Mi

O ! Dhana Meru Naam
Dhana Meru Naam

Dhana Meru Naam Chhu Main Pahadon Ki Baand
Jadu Dekhi Meri Maya Ka Sabe Pareshan
Dhana Meru Naam Chhu Main Pahadon Ki Baand
Jadu Dekhi Meri Maya Ka Sabe Pareshan

Also read…

gulabi sharara kumaoni song lyrics

One thought on “Dhana Garhwali Song Lyrics : Priyanka Meher”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *