Dhaniya Ae Jaan Song Lyrics
Dhaniya Ae Jaan Song Lyrics – “धनिया ऐ जान” एक भोजपुरी गाना है। जिसे भोजपुरी फिल्म इंडस्ट्री के दिगज गायक और अभिनेता पवन सिंह और शिल्पी राज ने गया है। इस गाने के बोल विजय चौहान ने लिखे हैं और म्यूजिक विकास यादव ने दिया है। “धनिया ऐ जान” गाना काफी काम ही समय में बहुत पॉपुलर हो गया। लोगो द्वारा यह गाना काफी पसंद किया जा रहा है।
Song | Dhaniya Ae Jaan |
Singer | Pawan Singh & Shilpi Raj |
Lyrics | Vijay Chauhan |
Music | Vikash Yadav |
Label | Usha Films |
Table of Contents
Dhaniya Ae Jaan Song Lyrics in Hindi
तीन कट्ठा अलुआ !
अलुआ ! अलुआ !
डेढ़ कट्ठा भंटा, धनिया ऐ जान !
धनिया ऐ जान ! धनिया ऐ जान !
जा तानी हम परदेश में कमाए
सुनs ऐ प्यरिया हो
जाए के ना परे बाजार से लियावे
तर तरकरिया हो
ता बोलs का का हम कs दी रोपनिया ऐ जान
तीन कट्ठा अलुआ आ डेढ़ कट्ठा भंटा
तू एक कट्ठा बो दिहs धनिया ऐ जान
हम कूच कूच खाईब चटनिया ऐ जान
तू एक कट्ठा बो दिहs धनिया ऐ जान
धनिया ऐ जान ! धनिया ऐ जान .
भुजिया बना के तू खईहs ऐ बउकी
दू चार थान हम लगा देहब लउकी
सही कहतारs का हो
अरे हs रे ! अच्छा !
भुजिया बना के तू खईहs ऐ बउकी
दू चार थान हम लगा देहब लउकी
घेवड़ा करईली का रोई हो
राजा जईहs तू हमरा ला बोई हो
एगो काम कs दिह
खाली टाइम से डाल दिहs पनिया ऐ जान
तीन कट्ठा अलुआ आ डेढ़ कट्ठा भंटा
तू एक कट्ठा बो दिहs धनिया ऐ जान
हम कूच कूच खाईब चटनिया ऐ जान
तू एक कट्ठा बो दिहs धनिया ऐ जान
धनिया ऐ जान ! धनिया ऐ जान .
आटा चाउर से तs भरल बा घरवा
रोप देत बानी मरीचा टमाटरवा
टमाटर बढ़िया बा नु
अरे देशीला हो ! अच्छा !
आटा चाउर से तs भरल बा घरवा
रोप देत बानी मरीचा टमाटरवा
टाइम टाइम पs कोड़े झोरे के
देवरा विजय के लगा दिहs अगोरे के
हई पवन ना होई परेशनिया ऐ जान
तीन कट्ठा अलुआ आ डेढ़ कट्ठा भंटा
तू एक कट्ठा बो दिहs धनिया ऐ जान
हम कूच कूच खाईब चटनिया ऐ जान
तू एक कट्ठा बो दिहs धनिया ऐ जान
Dhaniya Ae Jaan Song Lyrics in English
Teen Katta Aluaa !
Aluaa ! Aluaa !
Dedh Katta Bhanta, Dhaniya Ae Jaan !
Dhaniya Ae Jaan ! Dhaniya Ae Jaan !
Ja Taani Hum Pardesh Mein Kamaye
Sun Ae Pyariya Ho
Jaye Ken A Pare Bazar Se Liyaven
Tar Tarkariya Ho
Ta Bol Ka Ka Hum Kehdi Ropniya Ae Jaan
Teen Katta Aluaa Aa Dedh Katta Bhanta
Tu Ek Katta Bo Dih Dhaniya Ae Jaan
Hum Kooch Kooch Khaeeb Chatniya Ae Jaan
Tu Ek Katta Bo Dih Dhaniya Ae Jaan !
Dhaniya Ae Jaan ! Dhaniya Ae Jaan !
Bhujiya Bana Ke Tu Khaeeh Ae Bauki
Du Char Than Hum Laga Dehab Lauki
Sahi Kehtaar Ka Ho
Are H Re ! Achchha !
Bhujiya Bana Ke Tu Khaeeh Ae Bauki
Du Char Than Hum Laga Dehab Lauki
Ghevda Kareel Ka Roi Ho
Raja Jaeeh Tu Humra La Boi Ho
Ego Kaam K Dih
Khali Time Se Daal Dih Paniya Ae Jaan
Teen Katta Aluaa Aa Dedh Katta Bhanta
Tu Ek Katta Bo Dih Dhaniya Ae Jaan
Hum Kooch Kooch Khaeeb Chatniya Ae Jaan
Tu Ek Katta Bo Dih Dhaniya Ae Jaan !
Dhaniya Ae Jaan ! Dhaniya Ae Jaan !
Aata Chaur Se T Bharal Ba Gharva
Rop Det Bani Marich Tamatarva
Tamatar badhiya ba nu
Are deshila ho ! achchha !
Aata Chaur Se T Bharal Ba Gharva
Rop Det Bani Marich Tamatarva
Time Time Pe Kode Jhore Ke
Devra Vijay Ke Lag Dig Agore Ke
Hoi Pawan Na Hoi Pareshaniya Ae Jaan
Teen Katta Aluaa Aa Dedh Katta Bhanta
Tu Ek Katta Bo Dig Dhaniya Ae Jaan
Hum Kooch Kooch Khaeeb Chatniya Ae Jaan
Tu Ek Katta Bo Dih Dhaniya Ae Jaan
Also read…
[…] dhaniya ae jaan song lyrics […]