Sachchi bono choo Song Lyrics:- “Sachhi Bonu Choo” Himalayan Pulse द्वारा प्रस्तुत एक गढ़वाली गाना है। जिसे सौरव मैठाणी ने गाया है। यह गाना उत्तराखंड की संस्कृति, लोक संगीत और पहाड़ों की सादगी को खूबसूरती से समेटे हुए है। इस गाने के लिरिक्स लिखे है Ashish H Negi ने, और म्यूजिक दिया है Mahendra Singh Khatri ने। यह गढ़वाली गाना सुनते ही दिल को छू लेता है।
| Song | Sachchi bono choo |
| Singer | Saurav Maithani |
| Lyrics | Ashish H Negi |
| Label | Himalayan Pulse |
Sachchi bono choo Song Lyrics
Table of Contents
Sachchi bono choo Song Lyrics in Hindi
रुसांदी किले तू, मैं सच्ची भ्वनू छौं
मैं सच्ची भ्वनू छौं
रुसांदी किले तू, भग्यानी मेरी ज्यू
प्राणी मेरी तू, मैं सच्ची भ्वनू छौं
सुंण्याली बिंग्याल, मजाक कनु छौं
रुस्याण नि त्वेन, मैं सच्ची भ्वनू छौं
सुंण्याली बिंग्याल, मजाक कनु छौं
रुस्याण नि त्वेन, मैं सच्ची भ्वनू छौं
ज्यू त प्राणी, तिन बात क्या जाणी
मन मेरु पढ़ दो, आँखि बिंग्याणी
अरे ! ज्यू त प्राणी, तिन बात क्या जाणी
मन मेरु पढ़ दो, आँखि बिंग्याणी
सच बे त्यारा सौं, मैं औल तेरा गौं औयल
त्वे ब्योली बणोलु, मैं सच्ची भ्वनू छौं
सुंण्याली बिंग्याल, मजाक कनु छौं
रुस्याण नि त्वेन, मैं सच्ची भ्वनू छौं
सुंण्याली बिंग्याल, मजाक कनु छौं
रुस्याण नि त्वेन, मैं सच्ची भ्वनू छौं
फूलों मा म्वारु, तू माया को सारू
मन रेंदु इखारी, त्वेमा दिल भी छौं हारयूं
अरे ! फूलों मा म्वारु, तू माया को सारू
मन इखारु रेंदु, त्वेमा दिल भी छौं हारयूं
जरा नेडू नेडू ओ, हाथयूं मा हाथ धरी दो
दगड रोल सदानी, मैं सच्ची भ्वनू छौं
सुंण्याली बिंग्याल, मजाक कनु छौं
रुस्याण नि त्वेन, मैं सच्ची भ्वनू छौं
सुंण्याली बिंग्याल, मजाक कनु छौं
रुस्याण नि त्वेन, मैं सच्ची भ्वनू छौं
Sachchi bono choo Song Lyrics in English
Rusaandi Kilye Tu, Main Sachi Bhwanu Chho
Main Sachi Bhwanu Chho
Rusandi Kilye Tu, Bhagyani Meri Jyu
Prani Meri Tu, Main Sachi Bhwanu Chho
Sunyali Bingyali, Majak Kanu Chho
Rusyan Ni Twen, Main Sachi Bhwanu Chho
Sunyali Bingyali, Majak Kanu Chho
Rusyan Ni Twen, Main Sachi Bhwanu Chho
Phoolon Ma Mwaru, Tu Maya Ko Saaru
Man Rendu Ikhari, Twema Dil Bhi Chho Haaryun
Are ! Phoolon Ma Mwaru, Tu Maya Ko Saaru
Man Ikhari Rendu, Twema Dil Bhi Chho Haaryun
Jara Nedu Nedu O, Hathyun Na Hath Dhari Do
Dagad Rol Sadani, Main Sachi Bhwanu Chho
Sunyali Bingyali, Majak Kanu Chho
Rusyan Ni Twen, Main Sachi Bhwanu Chho
Sunyali Bingyali, Majak Kanu Chho
Rusyan Ni Twen, Main Sachi Bhwanu Chho
Also read…
